Welkom bij Glasvezelbehangers.nl

Vliesbehang

Wilt u uw muur snel en strak behangen, dan kunt u kiezen voor vliesbehang. Dit populaire behang kunt u zo op de ingelijmde muren aanbrengen. U hoeft het behang dus niet eerst in te lijmen, waardoor u in korte tijd een mooi behangen muur heeft. Daarnaast is het ook nog vele malen sterker dan traditioneel behang. Hierdoor zijn scheuren in het behang verleden tijd.
Behang uw wand eenvoudig en snel met vliesbehang!

De eigenschappen van dit behang

Vliesbehang maakt behangen dus een stuk eenvoudiger, het wordt niet voor niks ook wel snelbehang genoemd. Daarnaast kenmerkt dit behang zich door de volgende eigenschappen:

  • Krimpt niet na het lijmen;
  • vertoont geen lijm vlekken of bubbeltjes;
  • is overschilderbaar;
  • eenvoudig te verwijderen.

Vlies behang is eenvoudig te verwijderen, omdat dit er droog afgehaald kan worden. U verwijdert dit baan voor baan, zonder stoom te gebruiken. Hierdoor loopt uw behangen wand ook minder risico om beschadigd te raken. Dus mocht u uw behang willen vervangen, dan is dit binnen no time gebeurd!

Vliesbehang online bestellen

Bestel het vliesbehang hier

Vlies behang kunt u bij ons online bestellen, in diverse soorten. Uw bestelling kunt u volgen, zodat u weet wanneer u het behang kunt verwachten. Bij een bestelling boven de 150 euro profiteert u van gratis verzendkosten. Voor bestellingen onder de 150 euro rekenen wij 5 euro verzendkosten. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om achteraf te betalen.

vliesbehang vliesbehang dessin vliesbehang kopen vliesbehang visgraat

Uw vliesbehang laten aanbrengen door een professional?

Vlies behang is niet moeilijk aan te brengen, maar mocht u dit aan een professional over willen laten dan is dit geen probleem. Bij Glasvezelbehangers.nl kunt u namelijk vliesbehang bestellen, maar vanaf 100 m² ook laten behangen. Zodat u écht snel kunt genieten van strakke wanden. Onze professionele behangers zorgen ervoor dat uw wand professioneel wordt behangen met snelbehang. U betaalt geen voorrijkosten, enkel het bedrag voor het behangen.

Milieuvriendelijk behang

Zoals de naam al doet vermoeden, heeft vliesbehang een onderlaag gemaakt van vlies. De toplaag bestaat veelal uit papier of vinyl. Ook goed om te benoemen: de bestanddelen van dit behang zijn allen milieuvriendelijk. Daarnaast is het behang biologisch afbreekbaar. Dat maakt dit behang niet alleen ideaal voor uw wanden, maar ook goed voor de omgeving om uw heen!

Meer informatie over vlies behang

Wilt u meer informatie over snelbehang? Kijk dan eens op de volgende pagina’s:

Vliesbehang en zetscheuren
Vliesbehang schilderen
Uw muur versterken met vliesbehang
6% BTW op vliesbehang
Vliesbehang en waterschade
Vliesbehang en ziekten
De brandveiligheid van vliesbehang
Wat doet vliesbehang?

Vliesbehang bestellen en laten behangen door onze behangers

Wilt u vliesbehang bestellen of laten behangen? Wij helpen u graag. Ook voor glasvezelbehang, glasvliesbehangglasweefselbehangrenovlies behang, stucbehang of akoestisch behang kunt u bij ons terecht. Neem voor meer informatie contact met ons op via [bsmedia_tel] of vraag direct een offerte aan. Wilt u het behang komen bekijken in onze showroom? Deze is op afspraak geopend. Onze vliesbehangers geven u graag advies wat betreft het juiste vliesbehang.

Onze voordelen?

Wij werken met een mineraalsysteem voor een natuurlijk ultra matte uitstraling.

Klanttevredenheid

Glasvezelbehangers.nl wordt door klanten beoordeeld met een 9,2 uit 10 op basis van 42 beoordelingen