Welkom bij Glasvezelbehangers.nl

Design behang

Er zijn vele keuzes in design behang. Van een bijzondere visgraat tot een functioneel idee als magneet-design. We kunnen zelfs een harde kunststoflaag over het behang plaatsen. Bij Glasvezelbehangers.nl vindt u altijd design behang in de mooiste prints, van de hoogste kwaliteit.

Magneet design behang trekt aan

Magneetwanden zijn uitermate geschikt voor scholen en kantoren. U kunt er gemakkelijk papierwerk zoals notities of tekeningen aan vastplakken. Het is een goed alternatief voor magneetverf of een magnetisch bord. Dankzij de ijzerdeeltjes in dit behang trekt het magneten aan, waardoor alles wat u met een magneet ophangt aan het behang blijft hangen.

Kom kijken

Bent u benieuwd naar onze vele soorten design behang? Bij ons in de showroom in Nijverdal kunnen we u vele soorten laten zien. Onder het genot van een kopje koffie kunnen we alles bespreken. U bent van harte welkom!

Referenties
Liever eerst bekijken hoe ons behang eruit ziet bij anderen? Hier vindt u foto’s van een aantal glasvlies behang projecten. Wilt u meer informatie ontvangen? Stel een vraag. Wij helpen u graag!

Onze voordelen?

Wij werken met een mineraalsysteem voor een natuurlijk ultra matte uitstraling.

Klanttevredenheid

Glasvezelbehangers.nl wordt door klanten beoordeeld met een 9,2 uit 10 op basis van 42 beoordelingen