Welkom bij Glasvezelbehangers.nl

Retourneren / Herroeping

Glasvezelbehangers.nl respecteert de “wet koop op afstand” en retour recht. D.w.z. dat u uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden terug kunt sturen. U dient de bestelling ongemonteerd, ongebruikt, -indien redelijkerwijs mogelijk- in de originele verpakking en voorzien van uw bestel gegevens te retourneren.

U kunt uw bestelling op de vestiging inleveren of met de post terug sturen naar onze postadres te vinden op glasvezelbehangers.nl/contact. Glasvezelbehangers.nl zal het aankoopbedrag met aftrek van de door Glasvezelbehangers.nl gemaakte verzendkosten binnen 14 dagen terug betalen. Uiteraard moet u in het bezit zijn van de originele aankoop factuur.

U heeft wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Na deze melding heeft u NOGMAALS 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Maakt u gebruik van zijn retourrecht dan wordt het gehele orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na de retour melding terug gestort.

Mail ons om een retour aan te melden.

Onze voordelen?

Wij werken met een mineraalsysteem voor een natuurlijk ultra matte uitstraling.

Klanttevredenheid

Glasvezelbehangers.nl wordt door klanten beoordeeld met een 9,2 uit 10 op basis van 42 beoordelingen