Welkom bij Glasvezelbehangers.nl

Glasvliesbehang

Glasvliesbehang is een dunne variant, met een fijnere, egale structuur. Daardoor is het zeer geschikt voor een superstrakke en gladde afwerking van wanden en eventueel ook plafonds. Het wordt veel toegepast in nieuwbouw en bij restauraties. Wij zorgen ervoor dat uw wanden strak en glad worden gestreken met glasvliesbehang.

Waarom glasvliesbehang

Een voorbeeld: Henk heeft vorig jaar een nieuwbouwhuis gekocht en is daar nog ontzettend blij mee. Alleen 1 ding zit hem dwars, er komen nu al scheuren in zijn nieuw gestucte muren. Dat kan toch niet? Nou Henk, dat kan dus wel. Nieuwbouw woningen ‘werken’ en dit zorgt ervoor dat in gestucte wanden scheuren ontstaan. En daarnaast is 1 stootje vaak genoeg voor een lelijke beschadiging in het stukwerk. De oplossing is gelukkig eenvoudig, glasvliesbehang!

Scheuroverbruggend en stootvast glasvliesbehang

Glasvliesbehang, ook wel glasvezelbehang, glasweefselbehang of stucbehang genoemd, is een vorm van behangen die er niet alleen prachtig strak uitziet, maar die ook nog eens vele voordelen kent en wordt aanbevolen door schilders, aannemers, en architecten. Allereerst geeft het een net zo vlak resultaat als stucwerk. Het grote verschil met stucwerk is dat glasvlies scheuroverbruggend is. Daarnaast is het zeer stootvast. De (zet)scheurtjes in uw nieuwbouwwoning worden met glasvlies opgevangen. Lelijke scheurtjes behoren met glasvlies tot het verleden! Dat is het grote voordeel van onze glasvliesbehang. Let wel op dat grote scheuren door fouten in de bouwconstructie niet met dit type behang kunnen worden opgelost. Daarnaast is glasvliesbehang ook zeer geschikt voor wat oudere woningen waar al langer scheuren zichtbaar zijn. 

Ons glasvliesbehang is gemakkelijk te verwerken

Glasvliesbehang laat zich gemakkelijk verwerken. Daarom is het ideaal op gipskarton, metalstud of betonnen wanden. Zowel in de nieuwbouw als in renovatie kunt u dit uitstekend gebruiken. Voor een perfect glad resultaat is ervaring met glasvliesbehang belangrijk. Laat de afwerking van uw woning dus over aan Glasvezelbehangers. Wij zorgen voor het mooiste eindresultaat! Wij werken namelijk met professionele behangers die veel kennis en ervaring hebben in het vak. Dat zorgt ervoor dat u verzekerd bent van een goede kwaliteit en een uitstekende service.

Wist u dat de glasvliesbehangers van Glasvezelbehangers.nl door klanten beoordeeld zijn met een 9,4 uit 10 op basis van meer dan 42 beoordelingen? Daar zijn wij best trots op!

Glasvliesbehang is vriendelijk voor mens en milieu

Een andere voordeel van glasvliesbehang is dat het een milieuvriendelijk product is. Daarnaast levert dit product geen huidirritaties op. Het materiaal is ook goed te gebruiken in grote gebouwen, zoals bejaardenhuizen. Dit komt omdat het brandvertragend werkt. Dit type behang is ook machinaal te verwerken. De rollen zijn te verkrijgen in 100 cm breed en 50 meter lengte. Bij ons kunt u glasvliesbehang zowel bestellen als laten aanbrengen.

glasvliesbehang

Toepassing

De volgende pagina´s zijn van toepassing op dit product:

Glasvezelbehang en zetscheuren
Glasvezelbehang schilderen of sausen
Wanden en plafonds versterken met glasvezelbehang
Op glasvezelbehang is het 6% btw tarief van toepassing
Glasvezelbehang en waterschade
Glasvezelbehang en hygiëne, allergieën en ziektes
Glasvezelbehang en brandveiligheid

Glasvliesbehang bestellen?

Snel en selectief uw glasvliesbehang bestellen? Bezoek onze webshop en maak gebruik van de selectiemogelijkheden aan de linkerkant van de pagina. U kunt hier o.a. ook terecht voor renovliesbehang, fotobehang en akoestisch behang. Wanneer u op werkdagen voor 12:00 uur heeft besteld, wordt uw glasvliesbehang de volgende dag al geleverd! Betalen kan gemakkelijk via verschillende betalingsmogelijkheden, waaronder: iDeal, Paypal en AfterPay. Ook is het mogelijk langs te komen in onze showroom aan de Kryptonstraat 5 in Rijssen. Dat kan op afspraak. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak via [bsmedia_tel] of [bsmedia_email] en ontdek ons uitgebreide assortiment aan glasvliesbehang!

Referenties
Hier vindt u foto’s van een aantal glasvliesbehang projecten.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze ervaren medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden omtrent glasvliesbehang!

Onze voordelen?

Wij werken met een mineraalsysteem voor een natuurlijk ultra matte uitstraling.

Klanttevredenheid

Glasvezelbehangers.nl wordt door klanten beoordeeld met een 9,2 uit 10 op basis van 42 beoordelingen