Welkom bij Glasvezelbehangers.nl

Stucbehang

Een moderne afwerking van uw muren: dat kan met stucbehang! Met een klein motiefje of juist helemaal glad. Met de diensten van Glasvezelbehangers.nl ziet de binnenkant van uw woning er weer uit als nieuw. Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op! Onze specialisten helpen u graag.
Met stucbehang zien uw wanden er als nieuw uit.

Wat is stucbehang?

Stucbehang – ook wel glasvezel– of renovliesbehang genoemd – is een relatief nieuwe behangsoort. Het bestaat uit geperste en geweven vezels die op verschillende manieren afgewerkt kunnen worden. Van een leuk motiefje tot een gladde afwerking: het is allemaal mogelijk. Het uiterlijk heeft – niet geheel verrassend – het meeste weg van een gestucte muur. U kunt stucbehang ook voor het plafond gebruiken.

De voordelen

Het gebruik van stucbehang kent meerdere voordelen. Allereerst is het nauwelijks van een gestucte muur te onderscheiden. Alles wordt met latex afgewerkt, waardoor u de naden van het behang niet terug zult zien. Het grote nadeel van stucwerk is dat muren vaak werken. Op deze manier kunnen er scheuren in het product ontstaan. Dit is bij stucbehang gelukkig niet het geval. Dat terwijl u ook nog eens goedkoper uit bent. Inclusief afwerking!

De specialisten van Glasvezelbehangers.nl

Behangen… Er zijn maar weinig bedrijven die zich daarin specialiseren. Gelukkig zijn wij – van Glasvezelbehangers – daar één van. Hierbij ligt onze focus op het aanbrengen van het zogenoemde stucbehang. Dit doen wij door heel Nederland. Onze behangers zitten namelijk door het hele land verspreid. Zo is er altijd wel één bij u in de buurt. Voordelig, want zo hoeft u geen voorrijkosten te betalen! Nieuwsgierig? Bekijk hier onze recensies.

Gaat u liever zelf met stucbehang aan de slag? Dat kan natuurlijk ook. Bezoek in dat geval onze webshop voor de benodigde materialen.

Laat nu stucbehang plaatsen

Prachtig afgewerkte muren voor een prima prijs. U zou bijna vergeten dat het ‘slechts’ om behang gaat. Gelukkig weten de specialisten van Glasvezelbehangers.nl wel raad! Schakel onze diensten daarom vandaag nog in! Vraag direct een offerte aan of neem gerust contact met ons op. Dit kan door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar 085-0470778. Brengen onze behangers binnenkort stucbehang in uw woning aan?

Onze voordelen?

Wij werken met een mineraalsysteem voor een natuurlijk ultra matte uitstraling.

Klanttevredenheid

Glasvezelbehangers.nl wordt door klanten beoordeeld met een 9,2 uit 10 op basis van 42 beoordelingen