Welkom bij Glasvezelbehangers.nl

Renovlies behang

Het nieuwe renovlies behang bevat meer vezels dan het oude renovlies. Daardoor heeft renovlies een licht egaliserende werking. Bij ons vindt u behangers die gespecialiseerd zijn in het aanbrengen van renovlies behang. Neem voor meer informatie contact met ons op, of kijk verder op deze pagina.
Bespaar de kosten van een stucadoor met renovlies!

De voordelen van renovlies behang

Renovlies behang is vandaag de dag erg populair. Best logisch, want het is de oplossing om uw oude muren er weer als nieuw uit te laten zien. Zonder dat het te veel moeite kost. Renovlies behang heeft de uitstraling van een gestuukte muur. Het voordeel van renovlies behang ten opzichte van stucwerk is dat u nooit last zult hebben van scheuren. Daarnaast is het kras- en stootvaster, goedkoper en sneller te realiseren. En dat voor hetzelfde eindresultaat! Het materiaal is van uitstekende kwaliteit. Zo bent u met renovlies behang verzekerd van brandvertragend behang, naadloze afwerking en krimpvrij behang. Vergeleken met behangpapier is renovlies behang ook een stuk sterker.

Welke soorten renovlies behang zijn er?

Renovlies behang komt in verschillende diktes voor. Welke variant u het beste kunt gebruiken, is afhankelijk van de ondergrond. Voor een gladde, gepleisterde muur met nauwelijks tot geen scheuren is een dunnere variant meer dan voldoende. Is er echter sprake van een sterk gestructureerde ondergrond? Dan biedt dikker renovlies de beste uitkomst.

De dikte is niet de enige eigenschap waarop u renovlies behang kunt selecteren. Kiest u bijvoorbeeld voor een variant die al is voorgeschilderd? Of geniet een natuurlijke basis uw voorkeur? Daarnaast zijn er soorten waarop de focus ligt op het besparen van energie en het absorberen van geluid. Voor mensen die erg gevoelig zijn, is er tenslotte ook anti-allergisch renovlies.

Bij het uitkiezen van het juiste renovlies behang, komt er waarschijnlijk veel op u af. Voorgeschilderd, anti-allergeen, diktes. Ziet u door de bomen het bos niet meer? En kunt u wel wat advies gebruiken? Schakel dan gerust en vrijblijvend onze renovliesbehanger in. Bij Glasvezelbehangers.nl helpen wij u graag verder!

Wanneer kiezen voor renovlies?

Renovlies behang, ook wel stucbehang genoemd, is een populair product, maar in welke situaties geniet dit materiaal eigenlijk de voorkeur? Renovlies vindt u zowel in oude als nieuwe huizen terug. In een oude woning vervangt het vaak oud stucwerk. Met renovatievlies zien uw wanden er namelijk snel weer als nieuw uit. Het behang wordt daarnaast ook vaak in nieuwbouwwoningen gebruikt. Deze huizen zijn in het begin namelijk vochtig en kunnen scheuren vertonen. Renovlies absorbeert vloeistoffen en verbergt de scheuren. Een ideale oplossing, dus!

Renovlies of glasvlies?

Bent u aan het twijfelen welk type behang u nodig heeft? Dan helpen onze deskundige medewerkers u graag. Wij hebben de verschillen tussen renovlies behang en glasvliesbehang voor u op een rij gezet. Allereerst heeft renovlies van Glasvezelbehangers.nl een licht egaliserende werking. Renovlies is gemaakt van papier met vezels. Het nieuwe renovlies (glasvlies) bevat meer glasvezels dan het oude. Doordat er meer vezels in zitten, wordt het behang harder. Renovlies is droog in de hand steviger dan glasvlies. Glasvlies is zachter. Als glasvlies in aanraking komt met lijm, dan wordt het meer één met de muur. Het nieuwe renovlies is een verbeterde versie met meer vezels. Het nieuwe type renovlies wordt ook wel weer meer glasvlies genoemd in verband met de hoeveelheid vezels die erin zitten. Dit nieuwe type behang gebruikt Glasvezelbehangers, waardoor u van kwaliteit verzekerd bent.

Renovlies behang zelf aanbrengen

Bent u een handige doe-het-zelver en is geen enkele klus u te groot? Dan kunt u ons vliesbehang prima zelf aanbrengen. Dit doet u in enkele, simpele stappen. Allereerst werkt u de oneffenheden in uw wand weg, waarna u de muur licht opschuurt. Uw wanden zijn op deze manier mooi glad en schoon. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om voorstrijkmiddel op uw muren smeren. Dit is verstandig in het geval van een sterk zuigende ondergrond. Tenslotte kunt u de behanglijm en renovlies behang op uw muur aanbrengen.

Natuurlijk wilt u uw kamer na het behangen helemaal naar uw smaak inrichten. Dit kunt u onder andere doen door een verflaag op uw renovlies aan te brengen. Let wel: maak hierbij altijd gebruik van een speciale verfroller voor gladde oppervlaktes. Zo krijgt u gegarandeerd het mooiste resultaat.

Risico’s van zelf aanbrengen

Aan het zelf aanbrengen van renovlies behang kleven helaas enkele nadelen. Voor een doe-het-zelver kan het namelijk lastig zijn om compleet naadloos te plakken. Tevens loopt u het risico dat het renovlies niet goed blijft zitten of de lijm te snel droogt. Vaak komt dit door het gebruik van verkeerd materiaal of behang dat niet de gewenste kwaliteit heeft. Ook onderschatten huiseigenaren vaak de hoeveelheid lijm en renovatievlies dat ze voor hun klus nodig hebben. Doe-het-zelven heeft dan slecht afgewerkte wanden tot gevolg.

Ondervindt u tijdens het behangen met renovlies problemen of laat u het liever direct aan een professional over? Schakel dan de renovliesbehanger van Glasvezelbehangers.nl in. Dankzij onze ruime ervaring kunt u straks genieten van het mooiste resultaat.

Renovlies behang laten aanbrengen?

Bent u van plan om uw wanden te laten behangen met renovlies? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Glasvezelbehangers.nl kunt u een professionele behanger inhuren. Zij hebben veel ervaring in het vak. Dat zult u ook echt merken. Wij behangen uw wanden alsof het gestuct is. Wij vinden het belangrijk om een goede service te bieden. Daarom houden wij rekening met de wensen en behoeften van onze klanten. Voor een collectieve inkoop van renovlies zijn wij daarom altijd bereid om te overleggen. Veel tevreden klanten gingen u voor.

Wist u dat de behangers van Glasvezelbehangers.nl door klanten beoordeeld zijn met een 9,4 uit 10 op basis van meer dan 42 beoordelingen? Daar zijn onze renovlies behangers best trots op!

renovlies behang

Meer informatie

Wilt u meer informatie over renovlies behang? De volgende pagina´s zijn van toepassing op dit product:

Wat is renovlies?
Renovlies behang en zetscheuren
Renovlies behang schilderen of sausen
Wanden en plafonds versterken met Renovlies behang
Op Renovlies is het 6% btw tarief van toepassing
Renovlies behang en waterschade
Renovlies behang en hygiëne, allergieën en ziektes
Renovlies en brandveiligheid

Renovlies behang kopen?

Koop uw renovlies behang eenvoudig en snel via onze webshop. U kunt hier o.a. ook terecht voor fotobehang en akoestisch behang. Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, is de volgende dag al in huis! Wij bieden onder andere de volgende betalingsmogelijkheden: iDeal, Paypal en AfterPay. En wist u dat u bij bestellingen boven de € 150,- geen verzendkosten hoeft te betalen? Langskomen in onze showroom kan natuurlijk ook. Wij zijn gevestigd aan de Nicolaus Ottostraat 11-15 in Nijverdal. Onze showroom is alleen geopend op afspraak. Maak eenvoudig een afspraak via [bsmedia_tel] of [bsmedia_email] en ontdek ons ruime aanbod aan renovlies behang!

Referenties
Hier vindt u foto’s van een aantal renovlies behang projecten.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden omtrent glasvlies, glasweefsel of renovlies behang.

Onze voordelen?

Wij werken met een mineraalsysteem voor een natuurlijk ultra matte uitstraling.

Klanttevredenheid

Glasvezelbehangers.nl wordt door klanten beoordeeld met een 9,2 uit 10 op basis van 42 beoordelingen