Welkom bij Glasvezelbehangers.nl

Glasvezelbehang in oudere huizen

In oudere huizen wordt glasvezelbehang ingezet als extra versteviging van de muren. Omdat oude muren steeds droger worden, verliezen stenen en metsellagen stevigheid. Bij oudere huizen waarbij met halfsteens en steens muren werd gewerkt is dit effect zeer duidelijk. Muren verliezen vocht en worden hierdoor bros.

Glasvezelbehang versterkt de muur vanaf de buitenkant. Het geeft extra stevigheid en heft hiermee het broze aspect van de muren op. Hierdoor wordt uw muur extra versterkt en brokkelt het niet af.

Sierpleister en stucwerk op broze muren

Sierpleister of stucwerk geeft een mooi effect aan de buitenkant maar versterkt het uitdrogen van de steen en metsellagen. Sierpleister en stucwerk onttrekken vocht aan de omgeving. Als er sierpleister op uw broze muur aangebracht wordt, zullen de stenen en metsellagen nog droger en daarmee brozer worden.

Wilt u stuukwerk op uw oude muur? Behandel de muur dan eerst met glasvezelbehang. Glasvezelbehang of glasweefselbehang in oudere huizen geeft de muur extra stevigheid. Vervolgens kunt u de muur zonder problemen laten stuken.

6% BTW voor glasvezelbehang in oudere huizen

Is uw woning ouder dan twee jaar? Dan is het 6% BTW tarief van toepassing.

Referenties
Hier vindt u foto’s van een aantal glasvlies behang projecten.

Wilt u meer weten? Stel een vraag.

Onze voordelen?

Wij werken met een mineraalsysteem voor een natuurlijk ultra matte uitstraling.

Klanttevredenheid

Glasvezelbehangers.nl wordt door klanten beoordeeld met een 9,2 uit 10 op basis van 42 beoordelingen