Welkom bij Glasvezelbehangers.nl

Glasweefselbehang

Heeft u wel eens gehoord van glasweefselbehang? Dit is een relatief nieuwe behangsoort, dat ook wel glasvezelbehang, glasvliesbehang of stucbehang wordt genoemd. De basis van dit type behang zijn de fijne glasvezels. Na weving en persing is het resultaat een fijn en zeer sterk gaas. Daarin kunnen verdikkingen worden aangebracht, zodat een mooie structuur van het glasweefselbehang zichtbaar wordt.

Glasweefselbehang is duurzaam

Glasweefselbehang is zeer duurzaam. Dat is belangrijk in deze tijd, want we stellen steeds hogere eisen aan ons interieur en aan de wand- en plafondafwerking. We willen vooral duurzamer materiaal. Het systeem biedt u veelzijdige vormgevingsmogelijkheden. Daarnaast voldoet dit product aan uw individuele wensen. Glasweefsel kan toegepast worden in uw woonkamer of slaapkamer. Ook is dit type behang zeer geschikt voor vochtige ruimtes, zoals een badkamer of toilet. Aan glasweefselbehang zitten dus meerdere voordelen verbonden. Dat zorgt ervoor dat het een steeds populairder product aan het worden is. Wij krijgen regelmatig aanvragen om wanden met glasweefsel te laten behangen.

Eigenschappen

Aan glasweefselbehang zitten verschillende eigenschappen verbonden. Hieronder kunt u deze overzichtelijk bekijken.

  • Alle weefselsoorten zijn gemaakt van bijzonder hoogwaardig en sterk mineraal glasweefsel. Daarnaast hebben zij een gelijkmatig structuurbeeld;
  • door de combinatie van deze verschillende weefselsoorten en dessins ontstaat er een veelvoud aan eindafwerkingen;
  • de structuur varieert van fijn tot grof, mat tot glanzend, wit of kleur.

Daarnaast is dit type behang zeer stabiel, schrobvast en scheuroverbruggend. Verder is dit product bestand tegen alcohol, vochtigheidsstabiel en moeilijk ontvlambaar.

glasweefselbehang

Glasweefselbehang aanbrengen

In onze webshop kunt u zelf glasweefselbehang kopen. Hieronder vindt u een stappenplan hoe u dit type behang zelf kunt aanbrengen:

Stap 1: Schone ondergrond

Het is belangrijk dat de ondergrond schoon en droog is. Ook moet de muur stof- en vetvrij zijn. Zorg voor een mooie egale muur door eventuele gaatjes weg te werken. Vervolgens is het belangrijk dat de ondergrond zuigend wordt. Dit kan door de muur in te smeren met verdunde lijm of muurgrond gebruiken en deze vervolgens goed te laten drogen.

Stap 2: De juiste maat

Alle banen moeten op maat worden geknipt. Wij adviseren hierbij de banen 10 cm langer te maken dan nodig is. Breng vervolgens de lijm met dezelfde dikte op de hele muur aan.

Stap 3: Glasweefselbehang plakken

Plak het glasweefselbehang op de natte lijmlaag. De volgende banen moeten zonder overlap naast de eerste baan worden geplakt. Alle banen moeten waterpas worden aangebracht.

Stap 4: Aanwrijven van het behang

Met een behangspatel of een goede rubberen roller kunt u het glasweefselbehang vervolgens goed aandrukken. Het overbodige behang langs het plafond en de plinten kan vervolgens worden afgesneden.

Stap 5: Afwerking van het glasweefselbehang

In de hoeken kunt u het behang het beste een stukje langs de muur laten doorlopen. De volgende baan kunt u het beste een paar centimeter over de andere baan aanbrengen. Vervolgens kunt u de banen dubbel doorsnijden in de hoek, zodat u een goede afwerking krijgt!

Glasweefselbehang professioneel laten aanbrengen?

Wilt u liever het behangen uitbesteden aan professionele behangers? Bij Glasvezelbehangers.nl bent u verzekerd van een professionele service als het gaat om het aanbrengen van glasweefselbehang. Onze medewerkers hebben veel ervaring in het vak. Daarnaast werken zij met veel passie aan hun projecten. Dat zorgt ervoor dat u een hoge kwaliteit en uitstekende service kunt verwachten. Uniek aan onze werkwijze is dat wij deze hoge kwaliteit en service combineren met scherpe prijzen. Voor het aanbrengen van glasweefselbehang kunt u bij ons dus uitstekend terecht!

Glasweefselbehang kopen?

Morgen al uw glasweefselbehang in huis? Dat kan! Bestel eenvoudig via onze webshop! U kunt hier o.a. ook terecht voor renovliesbehang, fotobehang en akoestisch behang. Bestel op werkdagen voor 12:00 uur en uw bestelling wordt de volgende dag bezorgd. Op ieder gewenst adres in Nederland! Wij bieden verschillende betalingsmogelijkheden, waaronder: iDeal, Paypal en AfterPay. Zo is er altijd een betalingsmogelijkheid die u prettig vindt! Daarnaast is het ook mogelijk langs te komen in onze showroom. Dat kan op afspraak. Onze showroom is gevestigd aan de Nicolaus Ottostraat 11-15 in Nijverdal. Hier vindt u een uitgebreid aanbod aan glasweefselbehang. Nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op via [bsmedia_tel] of [bsmedia_email] voor het maken van een afspraak.

Referenties
Hier vindt u foto’s van een aantal glasweefselbehang projecten.

Voor meer informatie of het inhuren van onze behangers kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. We staan altijd klaar om u te woord te staan voor vragen over glasweefselbehang of andere onderwerpen.

Onze voordelen?

Wij werken met een mineraalsysteem voor een natuurlijk ultra matte uitstraling.

Klanttevredenheid

Glasvezelbehangers.nl wordt door klanten beoordeeld met een 9,2 uit 10 op basis van 42 beoordelingen