Welkom bij Glasvezelbehangers.nl

Wat kost een behanger

Wilt u uw muur voorzien van glasvezelbehang en wilt u een professionele behanger inhuren voor een goed resultaat? Dan is een veelgestelde vraag vaak: wat kost een behanger per m2?

Prijs behanger per m2

Het aanbrengen van glasvezelbehang is vakwerk. De behangers van Glasvezelbehangers.nl maken uw wanden weer strak en glad alsof het gestuct is! Werkzaam in en vanuit heel Nederland en België staan wij snel, professioneel en tegen een voordelig tarief voor je klaar. Met als resultaat: een super strakke wand waar je jarenlang van kunt genieten!

  • Glasvezelbehang
  • Glasvezellijm
  • Verlijmen met lijmmachine (perfect glad resultaat)
  • Aanbrengen door gespecialiseerde glasvezelbehangers
  • Eénmalig sausen met een dekkende, professionele latex
  • Geen voorrijkosten
  • Geen verborgen kosten of addertjes onder het gras

Oftewel: Voor een scherp tarief is uw wand helemaal klaar. Vraag vrijblijvend een offerte op!

 

Waarom zou u een professionele behanger inhuren?

Wilt u écht strak behangwerk, zonder bobbels en het risico dat het opnieuw moet? Dan doet u er goed aan om een professionele behanger in te huren. Onze glasvezelbehangers zijn allemaal professionele behangers met veel ervaring. Dit is erg belangrijk met glasvezelbehang, omdat een strakke hand vereist is en het zeer nauwkeurig gekit en gesaust moet worden. Daarnaast werkt een professionele behanger met glasweefselmachines, waar het glasweefselbehang door heen gaat om de lijm op het behang aan te brengen. Hierdoor wordt er minder lijm in de muur weggezogen. De goede aantrekkingskracht/zuigkracht blijft daardoor actief, waardoor het beter hecht. Daarnaast droogt de lijm gelijkmatiger op, met een strakke muur als resultaat!

Onze behangers zijn gespecialiseerd in het behangen van:

Wist u dat de behangers van Glasvezelbehangers.nl door klanten beoordeeld zijn met een 9,4 uit 10 op basis van meer dan 42 beoordelingen? Daar zijn wij best trots op!

Onze voordelen?

Wij werken met een mineraalsysteem voor een natuurlijk ultra matte uitstraling.

Klanttevredenheid

Glasvezelbehangers.nl wordt door klanten beoordeeld met een 9,2 uit 10 op basis van 42 beoordelingen