Welkom bij Glasvezelbehangers.nl

Wat is akoestisch behang?

Akoestisch behang is een variant van glasweefselbehang. De dikke, geluidsabsorberende rug zorgt voor een betere akoestiek in de behangen ruimte. Nagalmen worden hiermee voorkomen.

Hoe werkt akoestiek in een ruimte?

Elke ruimte heeft zijn eigen akoestiek. Dit is afhankelijk van de opname en terugkaatsing van geluiden. Ruwe en zachte wanden nemen geluiden op, gladde en harde wanden kaatsen geluid terug. Of geluid teruggekaatst of juist opgenomen moet worden om een prettige akoestiek te creëren is afhankelijk van het doel van de ruimte. Een concertzaal zal een andere akoestiek nodig hebben dan een klaslokaal.
wat is akoestisch behang?

Waar moet ik akoestiek behang aanbrengen?

Waar u akoestisch behang moet aanbrengen hangt af van de ruimte en de eisen die hieraan worden gesteld. Ruimtes waar akoestisch behang veelal wordt toegepast zijn: kantoorruimtes, woonkamers en nieuwbouwwoningen gebruikt.

Meer informatie over akoestisch behang

Wilt u meer informatie over akoestisch behang? Glasvezelbehangers.nl adviseert u graag. Naast akoestisch behang, kunt u bij ons ook terecht voor het (laten) behangen van glasvezelbehang, glasvliesbehang, renovlies behang, stucbehang of akoestisch behang. Neem gerust contact op met Glasvezelbehangers via [bsmedia_tel] of [bsmedia_email].

Onze voordelen?

Wij werken met een mineraalsysteem voor een natuurlijk ultra matte uitstraling.

Klanttevredenheid

Glasvezelbehangers.nl wordt door klanten beoordeeld met een 9,2 uit 10 op basis van 42 beoordelingen