Welkom bij Glasvezelbehangers.nl

Spanplafonds

Een spanplafond is de ideale oplossing voor een super strak plafond. Strakke wanden worden immers pas echt strak wanneer het plafond ook strak is. In een gestuct plafond ontstaan vaak scheurtjes doordat een plafond erg werkt. Een spanplafond ziet er uit als een gestuct plafond, maar is daarentegen elastisch en kan daardoor niet scheuren. Daarnaast zijn ze naadloos, duurzaam en vergen ze weinig onderhoud. Een grote en dure plafondrenovatie is met de komst van spanplafonds niet meer nodig. Dit polyester materiaal wordt simpelweg onder uw eigen plafond gespannen.
Naast super strakke wanden ook een super strak plafond? Ga voor een spanplafond!

Eenvoudig en snel een nieuw plafond

Normaal gesproken wordt een woning gespoten opgeleverd. De lelijke V naden van de plafondplaten blijven dan zichtbaar en daarnaast is dit ook niet geschikt om te stucen. Bij spanplafonds is dat niet het geval. Hiermee kan er eenvoudig een glad, akoestiek en onderhoudsvrij plafond gerealiseerd worden. Doordat het spanplafond onder uw huidige plafond gespannen wordt, heeft u vaak al binnen één dag een strak plafond. Het oude plafond hoeft niet verwijderd te worden en grote meubels kunnen blijven staan. Naast het creëren van een strak plafond, zijn spanplafonds ook geschikt om:

  • – Uw plafond te verlagen;
  • – schimmelvorming en/of vochtplekken te bedekken;
  • – de akoestiek in uw woning te verbeteren.

 

Deze plafonds zijn toepasbaar in vrijwel elke ruimte, zelfs in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Het materiaal is vochtbestendig, waardoor schimmels en bacteriën geen kans hebben. Daarnaast zijn de plafonds ook brandveilig. Zie ook ‘Wat is een spanplafond?’

Eindeloze mogelijkheden, kleuren en dessins

De mogelijkheden voor een spanplafond zijn eindeloos. Het plafond kan in elke gewenste kleur gespoten worden, zodat het perfect is afgestemd op de rest van de ruimte.

Daarnaast is het ook mogelijk om de akoestiek in uw woning te verbeteren. Tegenwoordig worden er in huizen veel harde materialen gebruikt. Met een spanplafond kunt u de akoestiek dus verbeteren. De plafonds zijn licht, maar gemaakt van sterk materiaal. Daardoor is het ook mogelijk om verlichting zoals spots aan te brengen in dit plafond.

Meer informatie over een strak spanplafond

Wilt u ook een strak plafond door middel van een spanplafond? Glasvezelbehangers realiseert dit graag voor u. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het (laten) behangen van glasvliesbehangglasweefselbehang, renovlies behang of stucbehang. Neem voor meer informatie en/of de mogelijkheden gerust contact met ons. Wij zijn telefonisch bereikbaar via [bsmedia_tel]. U kunt uw vraag ook mailen naar [bsmedia_email], of ons contactformulier invullen. Wij vertellen u graag meer over de strakke spanplafonds.

Onze voordelen?

Wij werken met een mineraalsysteem voor een natuurlijk ultra matte uitstraling.

Klanttevredenheid

Glasvezelbehangers.nl wordt door klanten beoordeeld met een 9,2 uit 10 op basis van 42 beoordelingen