Welkom bij Glasvezelbehangers.nl

Vliesbehang als alternatief voor stucwerk

Op deze pagina vindt u meer informatie over vliesbehang als alternatief voor stucwerk.

Wellicht herkent u ze wel, de haarscheurtjes in uw stucwerk. Indien u een nieuwbouw woning huurt of koopt, dan worden de wanden kaal opgeleverd. Voor een mooie gladde muur wordt er dan vaak gekozen voor stucwerk. Het nadeel hiervan is dat nieuwbouw muren nog werken, waardoor er na verloop van tijd haarscheuren ontstaan. In dat geval is renovlies behang een goed alternatief voor stucen. In dit artikel vindt u meer informatie over dit behang.

De kenmerken van vliesbehang

(Reno)vliesbehang voorkomt nieuwe- en herstelt oude scheuren in uw muren en/of plafonds. Het is scheuroverbruggend en heeft daarnaast de uitstraling van stucwerk. Doordat dit behang gemaakt is van papier met vezels, is het extra stevig. Daarnaast is het stootvast, brandvertragend en goedkoper en gemakkelijker aan te brengen dan stucwerk. Een laag renovlies is dus te vergelijken met een stuclaag, alleen dan zonder de haarscheuren na verloop van tijd.

Dikte en kleuren

Wat betreft dit vliesbehang is er veel keuze qua dikte en kleuren. De dikte is vaak afhankelijk van de kwaliteit van de ondergrond. U kunt het behang eenvoudig aanbrengen op de muur en daarna eventueel overschilderen. Overschilderbaar vliesbehang is gemaakt van zeer stevig materiaal. Het is vlak van structuur waardoor het een goed alternatief voor stucen is. Indien u oude scheuren wilt verbergen met vliesbehang, dan is het verstandig de muren eerst te repareren.

Onze voordelen?

Glasvezelbehang bestellen?

Zelf glasvezelbehang aanbrengen? In onze webshop vindt u een ruim assortiment glasvezelbehang!

Klanttevredenheid

Glasvezelbehangers.nl wordt door klanten beoordeeld met een 9,2 uit 10 op basis van 42 beoordelingen