Welkom bij Glasvezelbehangers.nl

Winkel

Hier hebben wij een selectie gemaakt van setjes die u kunt aanschaffen wat u nodig hebt voor bestaand en nieuwbouw en wat we adviseren.

Voor nieuwbouw adviseren we een damp open systeem zodat het vocht weg kan, hierdoor ontstaat er ook weer minder krimp scheuren. Het voordeel van dit systeem is dat het ook geschikt is voor een vervolg systeem, de 3 producten worden één met de muur, de onderlaag word niet bros en gaat niet schimmelen. Voor de gezondheid dat de muren kunnen ademen is dit ook beter, en vergeet de betere stootvastheid niet.

Deels damp open is geschikt voor als de woning droog genoeg is en u zeker weet dat het meeste vocht eruit is, ook voor bestaande bouw word dit veel gebruikt Omdat de muren toch nog kunnen blijven ademen.

Een standaard systeem is voor de goedkopere oplossing, hou er dan wel rekening mee dat de vlies er weer af moet als u ooit weer wat anders wilt, ook is deze niet te adviseren voor nieuwbouw omdat het vocht in de woning (gemiddeld 3 a 4 duizend liter het eerste jaar niet weg kan)

Voorstrijk advies: wanneer de woning bestaand is dan moet u meestal juist niet voorstrijken omdat de wand al verzadigd is met het vorige behangetje wat er op heeft gezeten, voorstrijken is dus alleen geschikt als u een muur die opnieuw gestuucd  is of bij nieuwbouw als je het behang niet machinaal aanbrengd dan zuigt de glasvezelbehanglijm te veel weg in de muur en ontstaat er onthechting, advies is dan wel om eerst voor te strijken.

 

De muurverf die we aanbieden is geschikt voor alle 3 vliezen die we aanbieden, deze zo bij zo als eerste laag gebruiken voordat u met kleuren begint zodat u in een systeem blijft, de producten zijn op elkaar afgestemd, de vlies is dan ook mooi verzadigd en u heeft niet zoveel kleur nodig.(kleuren verzadigd de wand minder en kans op strepen en vlakken als de ondergrond niet goed verzadigd is)

We bieden deze systeem muurverf wel in de bekende en veel gevraagde 3 lichte kleuren aan 9010, 9016, en wit.

 

Onze voordelen?

Wij werken met een mineraalsysteem voor een natuurlijk ultra matte uitstraling.

Klanttevredenheid

Glasvezelbehangers.nl wordt door klanten beoordeeld met een 9,2 uit 10 op basis van 42 beoordelingen